کره و روغن مایع را در تابه ای لبه دار می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم مقداری نرم شود. سپس نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا مقداری کرم رنگ شود. سپس شیر را آرام آرام از یک طرف اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا صاف و یکدست شود و در حین جوشیدن مقداری سفت شود و می گذاریم کنار تا مقداری خنک شود. زیرا اگر داغ نباشد خامه را به آن اضافه کنیم می برد.
پس از خنک شدن خامه را اضافه می کنیم هم می زنیم و روی حرارت می گذاریم، کمی بهم می زنیم تا مخلوط شوند، سپس پودر نارگیل و آبلیمو را همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم. سس شما آماده است.
منبع : کاویاب