• مواد لازم برای کیک خرما:

خرمای بدون هسته: ۳۵ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ

بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

آرد سفید: سه پیمانه سرپر

گردو خرد شده: یک پیمانه سرخالی

جوش شیرین: یک قاشق چای خوری سرصاف

آب جوش: دو پیمانه

شکر: دو پیمانه سرخالی

کره یا روغن: یک پیمانه

وانیل: به مقدار لازم

خرمای بدون هسته را با آب جوش مخلوط و هم می زنیم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ را همراه وانیل خوب می زنیم تا سفت و سفید شود. روغن یا کره را آرام افزوده و هم می زنیم. همه مواد را مخلوط کرده و آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر را به بقیه مواد می افزائیم تا صاف و یکدست شود.

در آخر مغز گردو های خرد شده را به بقیه مواد افزوده و در سینی مستطیل شکل می ریزیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا پخته شود. پس از بیرون آوردن از فر می گذاریم خنک شده و آماده سرو شود.

 

منبع : کاویاب