• مواد لازم برای جوجه کباب:

  • جوجه کبابی: هر جوجه برای دو نفر
  • آبلیمو: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • زعفران، نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز: دو عدد برای هر جوجه
  • طرز تهیه جوجه کباب:

ابتدا جوجه را خرد کرده و برای مدتی در پیاز خرد شده، آبلیمو، زعفران و کمی نمک و فلفل می خوابانیم. قطعات جوجه را به سیخ می کشیم.

دقت نمایید که ران ها در یک سیخ، سینه ها در یک سیخ و بال ها در سیخ دیگری باشند. سیخ ها را روی آتش می گذاریم. دقت کنید که هر دو سمت به یک اندازه کباب شوند.

 

منبع : کاویاب