آیا عاشق آشپزی هستید اما بعضی چیزها شما را از آشپزی بازمی دارد؟ گاهی برخی چیزها به نظر ساده می آیند اما می توانند دردسرساز شوند. مثلا ممکن است شما غذا را زیادی بپزید یا برعکس نگذارید کامل بپزد. پا پس نکشید. ما در این مطلب چند ترفند آشپزی آشپزهای بزرگ را به شما میاموزیم که به شما کمک خواهد کرد.

برای جلوگیری از به هم چسبیدن پاستا، به آن روغن نزنید

بسیاری از افراد فکر می کنند اضافه کردن روغن به آب قبل از جوشاندن پاستا روشی است برای جلوگیری از به هم چسبیدن پاستا. اما این کار می تواند موجب خمیری شدن پاستا شود. به میزان مناسب از آب استفاده کنید. به ازای ۱۰۰ گرم پاستای خشک، یک لیتر آب استفاده کنید و به ازای ۱۰۰ گرم پاستای تازه، ۱/۵ لیتر آب تا با هیچ یک از دو مشکل مواجه نشوید.

برای سهولت در کندن پوست تخم مرغ آبپز از جوش شیرین استفاده کنید

پیش از قرار دادن تخم مرغ ها درون ظرف آب سرد، یک قاشق سوپخوری جوش شیرین در آب سرد بریزید. وقتی آب به جوش آمد، در قابلمه را گذاشته و بگذارید ۱۳ دقیقه بجوشد. پس از آن کندن پوست تخم مرغ ها به راحتی انجام خواهد گرفت.

غذا را به صورت حلقه دایره ای شکل گرم کنید

قبل از آنکه غذا را داخل ماکروفر بگذارید تا گرم شود، غذا را به شکل حلقه ای طوری که وسط ظرف خالی باشد، در ظرف قرار دهید. بدین صورت همه غذا به طور یکسان گرم می شود.

ماهی را دو بار نپزید

پشت و روی ماهی هر کدام سه تا پنج دقیقه وقت لازم دارند تا پخته شوند. اگر دماسنج دستی مخصوص غذا داشته باشید، بهترین دمای داخل غذا ۱۴۵ درجه است.

برای جلوگیری از پژمرده شدن کاهو، آن را دور یک حوله کاغذی بپیچید

اگر کاهو را پیش از قرار دادن در یخچال در یک حوله کاغذی بپیچید، برای مدت بیشتری تازه خواهد ماند. حوله کاغذی، رطوبت اضافی را که باعث پژمرده شدن کاهو می شود به خود جذب می کند.

 زمان پخت تخم مرغ

اگر تخم مرغ عسلی دوست دارید، آن را به مدت ۶ دقیقه بپزید، اما برای تخم مرغ آبپز کامل باید به مدت ۱۰ دقیقه پخته شود.

این ترفندها به شما کمک می کنند تا زمان و تلاش زیادی را صرف آشپزی نکنید. آنها را به کار ببندید تا ببینید چقدر آشپزی راحت است.

 

منبع : کاویاب