توفو: ۲۰۰ گرم

آرد ذرت: ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل برای چشیدن

روغن برای سرخ کردن

  • سس:

کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذا خوری

شیر, شیر سویا یا شیرنارگیل: ۳ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری

سس سویا یا سس صدف: ۱ قاشق چای خوری

سس گوجه فرنگی یا سس فلفل قرمز:۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چای خوری

نمک و فلفل برای چشیدن

  •  

مراحل تهیه:

ابتدا توفو ها را تمیز کرده و آن ها را به صورت مکعب برش دهید. سپس به آرد ذرت آغشته کنید و کمی نمک و فلفل به روی آن ها بپاشید. مقداری روغن را داغ کنید ( به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری که فقط سطح تابه را بپوشاند). توفو ها را به صورت دسته ای سرخ کنید مطمئن شوید همه اطراف آن سرخ شود, بعد از سرخ شدن بر روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود در صورت دلخواه کمی نمک و فلفل بر روی آن ها اضافه میکنیم.

سس:

شیر را گرم کنید ( می توانید سس را در مایکروویو تهیه کنید) کره بادام زمینی را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید, ادویه های دیگر را بنا بر سلیقه خودتان اضافه کنید ( من غذاهای تند دوست دارم به همین دلیل خیلی فلفل اضافه کردم) اگر شما از شیرنارگیل استفاده میکنید ۱ – ۱/۲ قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کنید خیلی خوشمزه می شود. به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده گرم می توانید سرو کنید.

 

منبع : کاویاب