ابتدا بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس پیازها را در آن ریخته و سرخ کنید. پس از آن گوشت چرخ کرده را به آن بیافزایید و بگذارید گوشت کاملا پخته شود.
رب گوجه فرنگی، شکر، فلفل و نمک، آب را به آن اضافه کرده و بگذارید دو دقیقه بجوشد، تا سس غلیظی به دست آید. در یک ماهی تابه به ترتیب یک ردیف بادمجان و یک ردیف سس بریزید، سپس سس باقی مانده را روی ردیف آخر ریخته و یک ربع در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- چربی: ۸/۵ گرم
- چربی اشباع شده: ۳/۷ گرم
- چربی اشباع نشده مونو: ۳/۳ گرم
- چربی اشباع نشده چندگانه: ۰/۴ گرم
- چربی ترانس: ۰/۴ گرم
- کلسترول: ۳۳ میلی گرم
- سدیم: ۱۰۸ میلی گرم
- پتاسیم: ۶۲۴ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۱۵/۷ گرم
- فیبر رژیمی: ۶/۴ گرم
- قند: ۸/۱ گرم
- پروتئین: ۱۰ گرم
منبع : کاویاب