بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم. کره را در ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شود. اطراف بوقلمون را در کره خوب سرخ می کنیم. سپس دو لیوان آب و کمی نمک در آن می ریزیم، در ظرف را می بندیم و حرارت را روی ملایم تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم بوقلمون بپزد.
در صورتی که پخته نشد کمی آب به آن اضافه می کنیم. در اواخر طبخ بوقلمون را روی پنجره فر قرار می دهیم و در ظرف را بر می داریم و حرارت را به ۴۵۰ درجه می رسانیم. گاهی از سس بوقلمون روی آن می ریزیم. تا به کلی آب بوقلمون کشیده شود و بوقلمون کاملا زرین و طلایی شود. سپس بوقلمون را در دیس می گذاریم و پاهای بوقلمون را در صورت امکان با کاغذهای مخصوص تزئین می کنیم.
منبع : کاویاب