مواد لازم (برای ۵ نفر):
- گوشت: نیم کیلو
- آلوی ریز: یک کیلو
- شکر: دو قاشق سوخوری
- روغن: ۲۵۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- مغز گردوی تازه: ۲۸ دانه
- زعفران: به مقدار کم
طرز تهیه فسنجان آلو زرد :
پیاز رنده را در روغن سرخ کرده و گوشت قطعه قطعه شده را به آن اضافه می کنیم. مغز گردو را دو بار از چرخ بگذرانید و آلوی ریز را جداگانه پخته و از الک سیمی رد کنید و مغز گردو را در روغن گوشت دار ریخته و تفتش بدهید.
سپس آلو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید خورشت بجوشد وقتی که آبش کم شد و روغن پس داد شکر را به آن اضافه و خورشت را از روی حرارت بردارید.
منبع : کاویاب