مواد لازم (برای ۵ نفر):

  • گوشت: نیم کیلو
  • آلوی ریز: یک کیلو
  • شکر: دو قاشق سوخوری
  • روغن: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • مغز گردوی تازه: ۲۸ دانه
  • زعفران: به مقدار کم

طرز تهیه فسنجان آلو زرد :

پیاز رنده را در روغن سرخ کرده و گوشت قطعه قطعه شده را به آن اضافه می کنیم. مغز گردو را دو بار از چرخ بگذرانید و آلوی ریز را جداگانه پخته و از الک سیمی رد کنید و مغز گردو را در روغن گوشت دار ریخته و تفتش بدهید.

سپس آلو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید خورشت بجوشد وقتی که آبش کم شد و روغن پس داد شکر را به آن اضافه و خورشت را از روی حرارت بردارید.

 

منبع : کاویاب