سبزی مخلوط: نیم کیلو

غوره: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد درشت

گوشت بی استخوان: نیم کیلو

هلو: ۱ عدد

روغن: ۲۵۰ گرم

نمک: به مقدار لازم

  • طرز تهیه خورش هلو

برای خورش هلو ابتدا گوشت را خرد کرده و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و کمی نمک درون قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. جعفری با نعناع و کمی تره را ریز خرد کرده و کمی زردچوبه و روغن به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

گوشت پخته را در سبزی بریزید تاکمی تفت بخورد. هلوی کال را پوست گرفته و آن را به تکه های ریز خرد کنید و بدون هسته داخل گوشت و سبزی بریزید تا بپزد. غوره را نیز دم کرده و در قابلمه بریزید.

نکته: چنانچه غوره نداشتید می توانید از آب غوره استفاده کنید.

 

منبع : کاویاب