سبزی مخلوط: نیم کیلو
غوره: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد درشت
گوشت بی استخوان: نیم کیلو
هلو: ۱ عدد
روغن: ۲۵۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
برای خورش هلو ابتدا گوشت را خرد کرده و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و کمی نمک درون قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. جعفری با نعناع و کمی تره را ریز خرد کرده و کمی زردچوبه و روغن به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
گوشت پخته را در سبزی بریزید تاکمی تفت بخورد. هلوی کال را پوست گرفته و آن را به تکه های ریز خرد کنید و بدون هسته داخل گوشت و سبزی بریزید تا بپزد. غوره را نیز دم کرده و در قابلمه بریزید.
نکته: چنانچه غوره نداشتید می توانید از آب غوره استفاده کنید.
منبع : کاویاب