مرحله اول تهیه این غذا شستن و خشک کردن مواد است. ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم سپس موسیرها را پوست می کنیم و به صورت نازک برش می دهیم. برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد می کنیم, گریپ فروت را نیز خرد کرده و دقت کنید که گوشت را از پوست گریپ فروت به دقت جدا کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید سپس هسته ی آن را می فشاریم تا آب میوه باقی مانده از آن را جمع آوری کنیم و آب آن را به ظرف اضافه میکینم سپس کلم ها را رنده کرده و همرا با ساقه گشنیز, موسیر و نصف گریپ فروت در ظرف بزرگ می ریزیم, روغن زیتون و نمک و فلفل را کم کم اضافه میکنیم.
نان ها را در فویل قرار می دهیم و در فر می گذاریم تا گرم شوند. آووکادو را نصف می کنیم پوست می کنیم و برش های نازک می دهیم و نصفی از آووکادو ها را به درون سالاد کلم میریزیم. روغن را در ماهی تابه بزرگ ریخته و در حرارت رو به بالا قرار می دهیمتیلاپیا را روی دستمال کاغذی خشک می کنیم و تکه های آن را در سیخ های چوبی می کنیم نمک و فلفل و زیره را به اندازه دلخواه میریزیم تیلاپیا ها را درون ماهی تابه ریخته و به مدت ۲-۳ دقیقه سرخ می کنیم تا مغزپخت شود. یک تکه تیلاپیا به همراه سالاد کلم درهر نان و مقداری آووکادو, گریپ فروت و برگ گشنیز روی آن می گذاریم در قسمت دیگر ظرف سالاد کلم می ریزیم.
نوش جان
منبع : کاویاب