• آب مرغ: یک پیمانه
  • ژامبون نگینی ریز: ۱۲۰ گرم
  • سس سویا: ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز کرفس نگینی: ۱۷۰ گرم
  • پیاز نگینی ریز: ۱ عدد
  • آرد: ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • کره: ۷۰ گرم
  • ادویه و فلفل: به مقدار لازم
  • طرز تهیه سس اسپاگنول

تمام مواد را ریز خرد می کنیم. کره و روغن مایع را داخل قابلمه می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم نرم شود. سپس هویج، کرفس را می ریزیم کمی بهم می زنیم و پیاز را اضافه می کنیم و آرام تفت می دهیم تا مقداری نرم و پخته شوند ژامبون نگینی را اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم. سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آرد مقداری عوض شود. بعد آب مرغ را اضافه می کنیم و روی حرارت آرام آرام بهم می زنیم تا صاف شود و آردها گلوله نداشته باشند مقداری که سس سفت شد سس سویا و فلفل و ادویه را به ترتیب به مواد اضافه می کنیم. همراه باقالی پلو با گوشت استامبولی و زرشک پلو با مرغ و غذاهای گوشتی سرو می کنیم.

  • نکته: مواد خیلی ریز باید خرد شوند.

منبع : کاویاب