- سس خردل تند: یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع: ۷۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ متوسط: ۴ عدد
- سرکه یا آبلیمو: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک خوب بهم میزنیم تا کف کند. سپس روغن مایع را قطره قطره اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن میریزیم تا آرام آرام شروع به سفت شدن کند. سپس مقداری که سفت شد، سس خردل را اضافه می کنیم و مجددا روغن را اضافه می کنیم. در صورتی که خیلی سفت شد سرکه یا آبلیمو را اضافه می کنیم و با قاشق کمی بهم می زنیم، اکنون مخلوط کن را روشن می کنیم.
-
موارد مصرف سس: می توانیم مقداری نعنا یا آویشن خشک بهاین سس اضافه کنیم و برای سالاد های الویه، سالاد شیرازی، و سایر سالادها استفاده کنیم.
-
آشنایی با خردل: خردل از نظر طبی گرم و خشک بوده و به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی، ضدعفونی کننده ای قوی محسوب می شود. این ادویه برای جلوگیری از سوءهاضمه و نفخ مفید است اما زیاده روی در مصرف آن مضراتی مانند ابتلا به یبوست، احساس تشنگی، ناراحتی کب و حتی حالت تهوع و ورم کلیه را به دنبال خواهد داشت.
منبع : کاویاب
قیمت عمده سس خردل رستورانی