مواد اولیه برای سس سیر:

کره: ۷۰ گرم

شیر: یک پیمانه

آب مرغ: دو پیمانه

پیاز رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده: ۲ حبه

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس سیر:

برای سس سیر ابتدا کره و روغن مایع را با حرارت غیرمستقیم کمی نرم می کنیم. سپس روی حرارت ملایم می گذاریم، سیر و پیاز را داخل کره با حرارت کم تفت می دهیم کمی که نرم شد آرد را اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا مقداری سرخ شود.

پس از سرخ شدن آب مرغ را آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم آردها نباید گلوله شوند. هنگامی که سس کاملا مخلوط و صاف شد کمی بهم می زنیم تا بجوشد.

سپس نمک و ادویه و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مانند فرنی روان شود. زمانی که سس حباب می زند آماده است.

نکته: ادویه شامل زنجبیل، فلفل و ادویه های تند است که همراه مرغ و غذاهای مرغ و لازانیا مصرف می شود.

منبع :کاویاب