• مواد لازم برای سس عربی:

  • ماست: ۳ قاشق سوپ خوری
  • جعفری خرد شده: به مقدار لازم
  • ریحان خرد شده: ۱ قاشق مربا خوری
  • حلوارده: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

این سس بیشتر در غذاهایی مثل سمبوسه و یا نان پیچیده شده به همراه کمی سرکه سرو می شود. برای تهیه این سس داخل غذاساز یا مخلوط کن، ابتدا ماست کمی سفت شده را با حلوا ارده، نمک، جعفری، ریحان و فلفل مخلوط می کنیم و در صورت سفت بودن مقداری آبلیمو یا سرکه به آن اضافه می کنیم.

  • نکته: این سس مقداری سفت تر از بقیه سس ها است.

منبع: کاویاب