پسته: یک قاشق سوپ خوری

مغز گردو: یک قاشق سوپ خوری

نمک و ادویه: به مقدار لازم

روغن کنجد: یک قاشق سوپ خوری

بادام: یک قاشق سوپ خوری

فندق: یک قاشق سوپ خوری

آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری

ریحان: دو قاشق غذا خوری 

Image result for ‫تهیه سس چهار مغز‬‎

طرز تهیه :

داخل مخلوط کن پسته، بادام، فندق، مغزگردو، نمک، ادویه تند و آبلیمو را میکس می کنیم. سپس روغن کنجد را در مخلوط کن می ریزیم و با سایر مواد میکس می کنیم. در آخر ریحان ریز شده را به مواد اضافه می کنیم. این سس را روی ماهی بخار پز یا ماهی داخل فر سرخ شده می توان استفاده کرد.

 

منبع : کاویاب