• مواد لازم برای سس گوشت:

  • سیر له شده: ۵/۱ قاشق غذا خوری
  • ماست: یک قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه: یک قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: نصف پیمانه
  • زنجبیل رنده شده: یک قاشق چای خوری
  • سرکه: یک قاشق غذا خوری
  • پیاز رنده شده: یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم

داخل ظرف؛ روغن زیتون، سرکه، ماست، نمک و فلفل، زردچوبه را با سیر له شده و پیاز رنده شده کاملاً مخلوط می کنیم و گوشت های کبابی یا تکه شده را داخل آن می خوابانیم تا گوشت ها ترد شوند و زود بپزند. مدت ۴تا۵ ساعت داخل مواد و در ظرف در بسته در یخچال می گذاریم.

 

منبع : کاویاب