سبزی های تازه و عصاره آب گوشت این سوپ را بسیار خوشمزه می کنند. من این سوپ را تابستان گذشته درخانه یکی از دوستانم که باغ بزرگی دارد تهیه کردم و یک وعده غذایی جدید که کمی هم تند بود تجربه کردیم.
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و در قابلمه می ریزیم و با روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم. گوجه فرنگی, قارچ, سیر, سوسیس و گیاهان معطر را سرخ کرده بعد از اینکه سوسیس ها سرخ شدند آب, عصاره گوشت, برنج, نمک و فلفل را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش بیاد. بعد از آن حرارت را کم میکنیم به مدت نیم ساعت بپزد سپس کلم یا اسفناج را اضافه میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه جوش بخورد. سوپ شما آمادست.
منبع : کاویاب