• لینگوئینی گندم( نوعی ماکارانی پهن و باریک) یا ماکارونی: ۳۶۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه نازک
  • تره فرنگی: ۲ عدد متوسط، قسمت های سبزکم رنگ و سفید را نصف می کنیم
  • لیمو: ۱ عدد
  • نخود فرنگی منجمد: ۱ فنجان
  • برگ جعفری تازه: ۱/۲ فنجان (۱/۴ فنجان تقریبا خرد شده)
  • پنیر ریز رنده شده پارمسان: ۱/۲ فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • مراحل تهیه ماکارانی لیمویی:

در یک قابلمه بزرگ آب جوش دو قاشق نمک حل می کنیم و پاستا را براساس دستورعمل روی بسته آن در آب جوش میریزیم. بعد از پخت و آبکش کردن پاستا ۲ فنجان از آب پاستا را نگه میداریم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا روغن داغ شود, سیر را اضافه می کنیم و در حدود ۱ الی ۲ دقیقه تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود. سپس سیر را درون دستمال حوله ای میریزیم و کنار می گذاریم, تره فرنگی را به درون تابه می ریزیم برای طعم دادن به آن نصف قاشق چای خوری نمک می زنیم در حدود ۶ الی ۸ دقیقه کم کم هم می زنیم تا پخته شود.

در ضمن با استفاده از یک پوست کن سبزیجات برای خوشمزه کردن ۴ قسمت نازک از پوست لیمو را جدا می کنیم و ۲ قاشق از آب آن را در یک ظرف کوچک میفشاریم و کنار میگذاریم. سپس نخودفرنگی ها را اضافه می کنیم, برگ جعفری و پوست لیمو و ۱ فنجان از مایع پاستا را به مدت ۲ دقیقه می گذاریم به جوش بیاید, ماکارونی آبکش شده را اضافه می کنیم, پنیر پارمسان و سیر سرخ شده و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل اضافه می کنیم و سپس با آب لیمو مخلوط می کنیم اگر ماکارانی خشک شده باشد کمی آب ماکارانی به آن اضافه می کنیم با جعفری خرد شده و پارمسان اضافی تزئین میکنیم.

 

منبع : کاویاب