• پیاز: ۵ عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: نصف پیمانه
  • سینه مرغ: ۲ عدد بزرگ
  • پودر زیره: ۲ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زردچوبه: ۲ قاشق چای خوری
  • ماست ساده: ۲ فنجان
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • کرم: ۱/۴ فنجان
  • هل سبز: ۳ حبه
  • هل سیاه و سفید: ۲ حبه
  • رب زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
  • رب سیر: ۱ قاشق چای خوری
  • دانه زیره سبز: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • شنبلیله: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • برگ بو
  • زیره سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • جوز هندی: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • مراحل تهیه مرغ تندوری:

مرحله اول: دو عدد سینه مرغ بزرگ را بردارید و به صورت مکعبی خرد کنید. ۱ فنجان ماست را با ۱ قاشق تخم گشنیز, ۱ قاشق پودر زیره, ۱ قاشق زردچوبه, ۱/۲ قاشق فلفل, ۱ قاشق آبلیمو, ۱/۲ قاشق نمک باهم مخلوط کرده و ۴ساعت بگذارید مزه دار شود. بعد از مزه دار شدن مرغ را در فر بگذارید تا به صورت کامل پخته شود.

مرحله دوم: ۱ قاشق چای خوری رب سیر, ۱ قاشق چای خوری رب زنجبیل, ۲ قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت کم طبخ کنید تا رنگ آن کمی قهوه ای شود, سپس ۴ تا پیاز بزرگ را خرد کرده و اضافه کنید تا پیاز هم به رنگ طلایی درآید. (حداقل ۳۰ دقیقه) بقیه ادویه ها نظیر ۱ قاشق چای خوری پودر زیره, ۱ قاشق چای خوری پودر گشنیز, ۱ قاشق چای خوری زردچوبه, زیره سیاه, شنبلیله, دانه زیره سبز, هل سبز, میخک, هل سیاه, جوز هندی, ۱/۲ فنجان رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تا ۵ دقیقه آن ها را تفت دهید بعد از آنکه همه چی پخته شد آن هارا در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. (پیاز داغ ها را داخل مخلوط کن نریزید ) صبر کنید تا مخلوط پیاز سرد شود.

مرحله سوم: مخلوط پیاز با تکه های مرغ را در ظرفی مخلوط کنید. یک فنجان ماست و کرم را اضافه کرده سپس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کامل طبخ کنید تمام مدت آن را به هم بزنید.

 

منبع:کاویاب