• مواد لازم برای مرغ سالسا:

  • نصف سینه مرغ بدون استخوان و پوست: ۴تیکه
  • سالسا: ۳/۴ فنجان
  • پیازچه خرد شده: ۱/۲ فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده: ۱/۴ فنجان
  • طرز تهیه مرغ سالسا:

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. مرغ ها را در ظرف می چینیم و با اسپری روی آن را به طور کامل چرب می کنیم. سالسا را به یک اندازه روی مرغ می ریزیم, پیازچه و پنیر را کم کم اضافه می کنیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس روی آن را باز می کنیم و ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد. در آخر با برنج پخته شده یا سیب زمینی پخته شده سرو کنید.

 

منبع : کاویاب