• سفیده تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۱۴۰ گرم
  • دانه کنجد: ۱/۲ فنجان
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ۱/۴فنجان
  • زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز کوچک ونازک: ۱ عدد
  • کلم قرمز پودر و ریز خرد شده: ۲۲۷ گرم
  • هویج بزرگ، پوست کنده و رنده شده درشت: ۲عدد
  • برگ های کوچک گشنیز تازه: ۱/۲ فنجان
  • طرز تهیه مرغ کنجدی

فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم می کنیم. در یک کاسه سفیده تخم مرغ را جداکرده و با ۱/۲ قاشق چای خوری نمک هم می زنیم. مرغ ها را در سفیده تخم مرغ غوطه ور میکنیم بعد از آنکه مرغ ها کاملا به سفیده آغشته شدند در کنجد فرو میبریم بعد در یک بشقاب می گذاریم.

یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط می گذاریم. هنگامی که گرم شد روغن را میریزیم و در حدود ۵ دقیقه مرغ ها سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ ها را برمیگردانیم سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون فر میگذاریم تا وسط مرغ ها هم بپزد.

در همین حال در یک کاسه بزرگ آب لیمو را با زنجبیل و عسل و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و فلفل با فلفل قرمز هم می زنیم, کلم و هویج را هم به آن اضافه می کنیم , پس از آن گشنیز را میریزیم. سالاد شما آماده است با مرغ میل کنید.

 

منبع : کاویاب