این غذایی که دست پخت شمال کشورمان است، این روزها در تمام کشورمان، طرفدار دارد. بعضی ها آن را با برنج می خورند و بعضی ها با نان. بعضی ها آن را با بادمجان سرخ کرده درست می کنند و بعضی ها با بادمجان کبابی. اما گذشته از این حرف ها، آیا می دانید این غذا از نظر متخصصان تغذیه، چه قدر ارزش غذایی دارد؟
این غذا تقریباً ۸۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم کردن اش بین ۴ نفر، به هر نفر ۲۰۰ کیلوکالری انرژی خواهد رسید. این غذا معمولا به همراه نان یا برنج میل می شود و طبیعتا حداقل ۲۵۰ کیلوکالری دیگر به انرژی اش افزوده خواهد شد.سیر دوست قلب شماست!
برای میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را تنوری پز کنید. سپس پوست و تخم های آن را درآورید و خوب بکوبید. تخم مرغ را بشکنید و درون روغن سرخ کنید. سپس بادمجان ها را روی تخم مرغ بریزید و کمی تفت بدهید. سپس نمک و زعفران سائیده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سیر را بکوبید و با بقیه مواد مخلوط کنید. غذای شما آماده است. نوش جان
منبع : کاویاب