نودل یا پاستا: ۱ بسته
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده: ۱ حبه
زیتون سیاه اسلایس شده
فلفل قرمز یا سبز خرد شده : ۴ قاشق سوپخوری
قارچ: ۲ عدد اسلایس شده
گوجه خورد شده: ۳ قاشق سوپخوری
پونه خشک: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه
پنیر فتا خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
پاستا یا نودل را در آب جوشانده و بپزید و کناری بگذارید. در تابه ای با حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کرده و بگذارید کمی تفت بخورد. سپس فلفل خرد شده، قارچ و گوجه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا خوب پخته شوند.
پونه، ادویه و نمک، فلفل به علاوه نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید. پاستا یا نودل ها را درون سس ریخته و بگذارید کمی گرم شود. پس از آنکه خوب گرم شد، بقیه پنیر را روی آن بریزید و میل کنید.
منبع : کاویاب