نودل یا پاستا: ۱ بسته

روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

سیر خرد شده: ۱ حبه

زیتون سیاه اسلایس شده

فلفل قرمز یا سبز خرد شده : ۴ قاشق سوپخوری

قارچ: ۲ عدد اسلایس شده

گوجه خورد شده: ۳ قاشق سوپخوری

پونه خشک: ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه

پنیر فتا خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

  • طرز تهیه پاستا مدیترانه ای :

پاستا یا نودل را در آب جوشانده و بپزید و کناری بگذارید. در تابه ای با حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کرده و بگذارید کمی تفت بخورد. سپس فلفل خرد شده، قارچ و گوجه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا خوب پخته شوند.

پونه، ادویه و نمک، فلفل به علاوه نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید. پاستا یا نودل ها را درون سس ریخته و بگذارید کمی گرم شود. پس از آنکه خوب گرم شد، بقیه پنیر را روی آن بریزید و میل کنید.

 

منبع : کاویاب