• آرد ذرت: برای سینی فر
  • خمیر پیتزا: ۴۵۴ گرم (در صورت منجمد بودن ذوب شود)
  • خردل دیژون: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر سوئیسی: ۱۱۴ گرم
  • ژامبون نازک اغذیه فروشی: ۱۱۴ گرم
  • اسفناج بدون ساقه: ۱ دسته
  • تخم مرغ بزرگ: ۴ عدد
  • طرز تهیه پیتزا تخم مرغ

فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. روی یک سینی بزرگ فر آرد ذرت را به آرامی می پاشیم. خمیر پیتزا را به شکل دایره یا بیضی روی سطح سینی در می آوریم. بعد از آماده سازی خمیر, خردل را روی خمیر میریزیم,

سپس ۳/۴ فنجان از پنیر را کم کم به خمیر و خردل اضافه می کنیم. روی پنیر را با ژامبون میپوشانیم. اسفناج و ۱/۴ باقی مانده از پنیر را روی ژامبون ها میریزیم. هم زمان تخم مرغ ها را در کاسه کوچک می شکنیم و روی بقیه مواد میریزیم.

خمیر و مواد آماده شده را در حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه درون فر قرار میدهیم به طوری که سفیده تخم مرغ و خمیر پیتزا پخته شوند.

نوش جان

 

منبع : کاویاب