• آرد: ۱ و ۱/۳ فنجان
  • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو شیرین نشده: ۳/۴ فنجان
  • نمک: ۱/۳ قاشق چای خوری
  • کره نرم شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ و ۱/۲ فنجان
  • تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • شیر: ۳/۴ فنجان
  • مراحل تهیه کاپ کیک شکلاتی:

 حرارت فر را روی ۳۵۰°F قرار دهید. کاغذ روغنی های کاپ کیک را در نعلبکی های کوچک قرار دهید و یا نعلبکی ها را خیلی چرب کنید. آرد, بکینگ پودر, جوش شیرین, کاکائو و نمک را الک کنید. در ظرف دیگری کره و شکر را به خوبی باهم مخلوط کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید سپس با وانیل مخلوط کنید.

مخلوط آرد را به تدریج به شیر و شکر اضافه کنید. ۲/۳ قاشق از خمیر را در کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر بگذارید تا حدی که بعد از پخت یک خلال دندان را در آن فرو ببرید مواد به آن نچسبد.

  • نکته: اندازه کاپ کیک به سلیقه شما بستگی دارد و اگر می خواهید کاملا حالت گنبدی داشته باشد مواد را زیاد بریزید.

منبع : کاویاب