حرارت فر را روی ۳۵۰°F قرار دهید. کاغذ روغنی های کاپ کیک را در نعلبکی های کوچک قرار دهید و یا نعلبکی ها را خیلی چرب کنید. آرد, بکینگ پودر, جوش شیرین, کاکائو و نمک را الک کنید. در ظرف دیگری کره و شکر را به خوبی باهم مخلوط کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید سپس با وانیل مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به تدریج به شیر و شکر اضافه کنید. ۲/۳ قاشق از خمیر را در کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر بگذارید تا حدی که بعد از پخت یک خلال دندان را در آن فرو ببرید مواد به آن نچسبد.
منبع : کاویاب