ظرفی را آب کرده و کمی نمک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. گل های کلم را از هم جدا کرده و آن را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم گل کلم بپزد. بعد گل کلم را در صافی ریخته تا آب آن برود سپس آن را با چنگال کمی نرم می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و آن را خوب مخلوط کرده و زعفران حل شده را در آن می ریزیم و جوش شیرین را با یک قاشق آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.
پیاز و گل کلم را که کاملا سرد شده اند به مایه تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد روغن را می گذاریم تا کاملا داغ شود و مایه را در آن ریخته و طبخ می کنیم. بعد از این که قسمت انتهایی آن برشته شد. کوکو را بر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز برشته شود.
منبع : کاویاب