- بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- خلال بادام: ۱/۳ فنجان
- کشمش: ۱/۳ فنجان
- نارگیل خرد شده: ۱/۳ فنجان
- کره نرم: ۲/۳ فنجان
- شکر قهوه ای: ۱ فنجان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- عصاره بادام: ۱/۴ قاشق چایخوری
- جو: ۱, ۱/۲ فنجان
- آرد: ۱ فنجان
طرز تهیه کوکی جودوسر:
فر را تا ۳۵۷ درجه فارنهایت گرم میکنیم. ورق های کوکی را چرب میکنیم و کنار می گذاریم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر قهوه ای را هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را به آن ها اضافه می کنیم. در ظرف دیگری آرد, بکینگ پودر, جو دوسر, جوش شیرین و نمک را مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا یک دست شوند.
خلال بادام, کشمش و نارگیل خردشده را هم اضافه میکنیم و بهم میزنیم. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را داخل ورق های کوکی میریزیم, کاغذهای پر شده را به اندازه ۶ سانتی متر مربع با فاصله از هم در سینی می چینیم. به مدت ۱۰ دقیقه اجازه پخت می دهیم. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود, سپس سرو کنید.
منبع : کاویاب