• بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • خلال بادام: ۱/۳ فنجان
  • کشمش: ۱/۳ فنجان
  • نارگیل خرد شده: ۱/۳ فنجان
  • کره نرم: ۲/۳ فنجان
  • شکر قهوه ای: ۱ فنجان
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • عصاره بادام: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جو: ۱, ۱/۲ فنجان
  • آرد: ۱ فنجان
  • طرز تهیه کوکی جودوسر:

  • فر را تا ۳۵۷ درجه فارنهایت گرم میکنیم. ورق های کوکی را چرب میکنیم و کنار می گذاریم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر قهوه ای را هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را به آن ها اضافه می کنیم. در ظرف دیگری آرد, بکینگ پودر, جو دوسر, جوش شیرین و نمک را مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا یک دست شوند.

خلال بادام, کشمش و نارگیل خردشده را هم اضافه میکنیم و بهم میزنیم. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را داخل ورق های کوکی میریزیم, کاغذهای پر شده را به اندازه ۶ سانتی متر مربع با فاصله از هم در سینی می چینیم. به مدت ۱۰ دقیقه اجازه پخت می دهیم. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود, سپس سرو کنید.

 

منبع : کاویاب

  •  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •