مواد لازم برای کیک اسفنجی خانگی:
آرد سفید الک شده: ۱ پیمانه
کره مارگارین: ۱۱۵ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر شکر: نصف پیمانه
طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی:
برای کیک اسفنجی آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه ریخته و هم می زنیم. مارگارین نرم شده با چنگال، پودر شکر و تخم مرغ ها را در وسط آرد و بیکینگ پودر ریخته و به آرامی با قاشق چوبی برای ۳ تا ۴ دقیقه بهم می زنیم تا مخلوط شود.
در ظرف چرب و آرد پاشیده شده مواد را می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شود. فر را خاموش کرده بعد از چند دقیقه که ظرف خنک شد کیک را بیرون آورده و روی توری قرار می دهیم تا خشک و خنک شود.
منبع : کاویاب