مواد لازم برای کیک اسفنجی خانگی:

آرد سفید الک شده: ۱ پیمانه

کره مارگارین: ۱۱۵ گرم

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی:

 

برای کیک اسفنجی آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه ریخته و هم می زنیم. مارگارین نرم شده با چنگال، پودر شکر و تخم مرغ ها را در وسط آرد و بیکینگ پودر ریخته و به آرامی با قاشق چوبی برای ۳ تا ۴ دقیقه بهم می زنیم تا مخلوط شود.

در ظرف چرب و آرد پاشیده شده مواد را می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شود. فر را خاموش کرده بعد از چند دقیقه که ظرف خنک شد کیک را بیرون آورده و روی توری قرار می دهیم تا خشک و خنک شود.

 

منبع : کاویاب