مواد لازم برای لازانیای مرغ:

رشته های لازانیا: ۱ بسته

کره: ۱/۲ فنجان

پیاز خردشده: ۱ عدد

سیر خرد شده: ۱ حبه

آرد: ۱/۲ فنجان

نمک: ۱ قاشق چایخوری

آب مرغ: ۲ فنجان

شیر: ۱/۲ فنجان

پنیر موزارلا خرد شده: ۴ فنجان

پنیر پارمزان خرد شده: ۱ فنجان

ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری

پونه خشک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری

پنیر ریکوتا: ۲ فنجان

گوشت مرغ پخته شده: ۲ فنجان

اسفناج پخته شده: ۱/۲ فنجان

جعفری تازه خرد شده: ۱ قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان خرد شده برای روی لازانیا: ۱/۴ فنجان

طرز تهیه لازانیای مرغ:

فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قابلمه بزرگ آب با نمک بگذارید بجوشد. رشته های لازانیا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در این ظرف بگذارید تا بجوشد. سپس با آب سرد آبکشی کنید.

کره را در یک تابه بزرگ بریزید و بگذارید با حرارت متوسط ذوب شود. پیاز و سیر را در تابه ریخته و بگذارید کمی نرم شود. آرام تفت دهید. آرد و نمک را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قل بزند. آب مرغ و شیر را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه به آرامی هم بزنید تا جوش بخورد. ۲ فنجان پنیر موزارلا و ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان را در تابه ریخته و مخلوط کنید. چاشنی ها شامل ریحان، پونه و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس تابه را از روی گاز بردارید و کناری بگذارید.

۱/۳ از سس را کف ظرف مخصوص پخت لازانیا بریزید و پخش کنید. سپس ۱/۳ رشته های لازانیا را روی مایه سس قرار دهید همراه با ریکوتا و مرغ. سپس ۱/۳ دیگر رشته های لازانیا را روی مرغ ها قرار دهید و با ۱/۳ سس، اسفناج و ۲ فنجان پنیر موزارلای باقیمانده و ۱/۲ فنجان پنیر پارمزان پوشش دهید. مابقی رشته های لازانیا را روی پنیر بگذارید و سپس سس باقیمانده را نیز روی رشته های لازانیا بریزید. در نهایت جعفری و ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان را روی غذا بپاشید.

غذا را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید.

 

منبع : کاویاب