گوشت بی استخوان: ربع کیلو

روغن: ۱۵۰ گرم

شوید: ربع کیلو

آب: دو لیوان

باقلای سبزی: ۲ کیلو

پیاز خرد کرده: ۲ قاشق سوپ خوری

  • طرز تهیه خورش باقلا با گوشت:

ابتدا گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز سرخش کنید. سپس ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد؛ در همین حین باقلا را پوست گرفته با شوید خرد کرده و بشویید و روی آبکش بریزید تا آبش کامل برود.

سپس باقلا و شوید را کمی سرخ کرده روی گوشت بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه کنید. وقتی که باقلا به حد کافی پخته شد آن را در ظرف بکشید و سر سفره بیاورید. نوش جان

 

منبع : کاویاب