گوشت بی استخوان: ربع کیلو
روغن: ۱۵۰ گرم
شوید: ربع کیلو
آب: دو لیوان
باقلای سبزی: ۲ کیلو
پیاز خرد کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
ابتدا گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز سرخش کنید. سپس ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد؛ در همین حین باقلا را پوست گرفته با شوید خرد کرده و بشویید و روی آبکش بریزید تا آبش کامل برود.
سپس باقلا و شوید را کمی سرخ کرده روی گوشت بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه کنید. وقتی که باقلا به حد کافی پخته شد آن را در ظرف بکشید و سر سفره بیاورید. نوش جان
منبع : کاویاب