• مواد لازم برای کباب شیشلیک:

  • گوشت راسته گوسفند یا گوساله: یک کیلو
  • پیاز: دو عدد
  • روغن زیتون: یک استکان
  • فلفل: به مقدار کم
  • طرزپخت کباب شیشلیک:

این کباب نیز از گوشت راسته تهیه می گردد. طرز تهیه و خواباندن آن مثل کباب برگ است. با این تفاوت که گوشت را قطورتر بریده و شکل منظمی ندارد.

هنگام سیخ کشیدن کباب بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک تکه دنبه و یک عدد فلفل سبز نیز سیخ می کنیم. حرارت آتش بایستی ملایم تر از کباب برگ باشد و مدت پختن آن نیز از کباب برگ بیشتر است.

 

منبع : کاویاب