• آرد: ۲ فنجان
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • کره نرم: ۱/۲ فنجان
  • شکر: ۳/۴ فنجان ( می توانید مقدار شکر رابه دلخواه بریزید)
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱ فنجان
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای خوری (اختیاری)
  • مراحل تهیه کاپ کیک وانیلی:

فر را تا دمای ۳۷۵f یا ۱۹۰c گرم میکنیم. داخل فنجان های مافین را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس در ظرفی کره, خامه و شکر را مخلوط می کنیم و آنقدر هم میزنیم تا رقیق شود و سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم. نمک و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده سپس همزمان شیر را می ریزیم و به خوبی هم میزنیم.

وانیل را با مواد مخلوط میکنیم بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد خامه را اضافه میکنیم, سپس به طور مساوی در فنجان های مافین مواد را ریخته و به مدت ۱۸ دقیقه اجازه پخت می دهیم. بعد از پخت صبرکنید تا خنک شود.

 

منبع : کاویاب