بسیاری از غذاها باید در هوای سرد نگهداری شوند اما غذا ونگهداری در یخچال با هوای خیلی سرد می تواند تاثیرات منفی بر روی برخی غذاها داشته باشد. برای حفظ سلامت و ظاهر اینگونه غذاها، آنها را خارج از یخچال نگهداری کنید.
هندوانه
برای حفظ عطر و طعم خانواده هندوانه شامل هندوانه، طالبی، گرمک، این میوه ها را روی پیشخوان آشپزخانه قرار دهید. تحقیقات نشان داده است که نگهداری این میوه ها در دمای اتاق موجب می شود آنتی اکسیدان موجود در آنها حفظ شود. زمانی که این میوه ها را برش می زنید، برای مدت ۳ تا ۴ روز می توانید آنها را در یخچال نگه دارید.
سیب زمینی
هوای سرد نشاسته موجود در سیب زمینی را خنثی می کند و طعم شیرین و حالت شن دار ناخوشایندی به آن می دهد. سیب زمینی در هوای سرد و خشک جوانه می زند.
عسل
عسل در هوای سرد حالت کریستالی پیدا می کند و شکل خود را از دست می دهد. دمای اتاق بهترین دما برای حفظ حالت طبیعی و چسبندگی عسل است.
قهوه
رطوبت موجود در یخچال، عطر و طعم قهوه را از بین می برد. بنابراین بهتر است در یک ظرف دردار داخل کابینت نگهداری شود.
گوجه فرنگی
سرمای یخچال گوجه فرنگی ها را خشک و لک دار می کند. گوجه فرنگی ها را روی پیشخوان قرار دهید (گوجه های نرسیده را می توانید روی طاقچه پنجره بگذارید). اگر گوجه ها در حال خراب شدن بود می توانید آنها را تبدیل به مربا یا سس (رب) بکنید.
پیاز
پیاز بریده نشده بهتر است بیرون از یخچال نگهداری شود. رطوبت یخچال پیاز را نرم و فاسد می کند. پیاز را در مقابل نور خورشید قرار ندهید و زمانی که آن را برش دادید آن را در یک کیسه پلاستیکی داخل کشوی میوه در یخچال قرار دهید.
سیر
با نگهداری سیر بر روی پیشخوان آشپزخانه که سرد و خشک و بادخور باشد، طعم سیر را حفظ کنید.
سس تند
نیازی نیست سس تند را در یخچال نگهداری کنید. مقداری سرکه برای جلوگیری از رشد باکتری ها در این سس وجود دارد به علاوه اینکه تندی فلفل این سس در دمای اتاق بیشتر می شود.
شکلات فندق
شیرینی این خوردنی خوشمزه وقتی خارج از یخچال است، بیشتر است.
نان
قرار گرفتن نان در هوای آزاد ممکن است موجب کپک زدن آن شود اما نگهداری آن در یخچال نیز آن را خشک می کند. تکه نانی که می خواهید استفاده کنید روی پیشخوان قرار دهید و اگر بیشتر از نیازتان نان دارید، در فریزر نگهداری کنید یا تست کنید.
آجیل
گرچه هوای سرد مانع از خراب شدن روغن های طبیعی موجود در آجیل می شود اما نگهداری آنها در یخچال طعم آجیل را از بین می برد. علاوه بر این آجیل خردشده طعم مواد دیگری که در یخچال هستند را به خود جذب می کنند. آجیل ها را در یک ظرف دربسته روی پیشخوان قرار دهید. اگر مقدار زیادی آجیل در یخچال نگه داشته اید، قبل از استفاده آنها را در یک تابه خشک برشته کنید.
سیب
بهتر است سیب های تازه همیشه روی پیشخوان باشند اما اگر بعد از یک تا دو هفته مصرف نشدند، برای آنکه دیرتر خراب شوند آنها را در یخچال بگذارید.
آووکادو
حالت خامه ای این میوه در دمای اتاق بهتر می ماند. اما اگر مقدار زیادی آووکادو دارید و فعلا قصد مصرف آن را ندارید برای آنکه دیرتر خراب شود، در یخچال نگه دارید.
میوه های هسته دار
هلو، زردآلو، شلیل و آلو را در دمای اتاق قرار دهید. اگر خورده نشدند، برای آنکه چند روز بیشتر بمانند آنها را در کشوی میوه در یخچال قرار دهید.
خانواده توت ها
توت های تازه را در دمای اتاق قرار دهید و بهتر است سریعتر آنها را بخورید. برای نگهداری طولانی مدت آنها را در یخچال بگذارید. برای جلوگیری از نرم و خراب شدن آنها، قبل از استفاده آنها را بشویید.
منبع : کاویاب