کمه جوش یه نوع غذایی محلی سبزواری می باشد.طرز تهیه این غذایی خوشمزه را برایتان توضیح می دهیم.
مواد لازم برای کمه جوش:
ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس تره خرد شده و نعناع خرد شده را اضافه کرده و بگذارید تا آبش کشیده شود. سپس زردچوبه، نعناع خشک و گردو را ریخته و تفت دهید. در این زمان ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید و با کشک، گوجه فرنگی و تخم مرغ در مخلوط کن، مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن بگذارید تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. در آخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و با نعناع خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می شود تزیین کنید و همراه نیرو و خوراک بادنجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو کنید.
می توانید نصف کل مواد را استفاده کنید و غذای کمتری تهیه کنید.
کمه جوش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
کمه جوش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
منبع : کاویاب