شاید به نظر این میوه ها کوچک و زیبا به نظر برسند، اما منبع سرشاری از آنتی اکسیدان هستند. از این میوه در زمان های قدیم نه تنها برای مقاصد دارویی بلکه یکی از مواد غذایی مهم در آشپزخانه استفاده می شده است. همه میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند، اما توت علاوه بر آنتی اکسیدان منبع غنی از ویتامینC نیز است. امروزه این میوه یکی از میوه های برتر جهان شناخته شده است. در اینجا انواع مختلفی ازخواص توت ها را به همراه خواص درمانی شان آورده ایم:

توت و بلوبری و میوه
 

بلوبری

اگر خانواده توت ها را از منظر محبوبیت بررسی کنیم، مقام اول را بلوبری کسب می کند. بومیان آمریکا بودند که برای اولین بار توانستند از خواص اعجاب انگیز این میوه بهره مند شوند و از سال های طولانی از آن در رژیم های غذاییشان استفاده کنند. در میان تمام مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند، بلوبری چندین سال است که مقام اول را کسب می کند. به تازگی یکی از مطالعات نشان می دهد مصرف منظم بلوبری واقعا خطر ابتلاع به بیماری پارکینسون را کاهش می دهد. در سال ۱۹۹۹ یکی از مطالعات نشان می دهد قرار دادن بلوبری در رژیم غذایی می تواند رفته رفته باعث کاهش از دست دادن حافظه کوتاه مدت شود. دیگر فواید بلوبری عبارت اند از:

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی

کاهش خطر سرطان

تنظیم سطح قندخون

بهبود بینایی

توت و توت فرنگی و میوه
 

توت فرنگی

در ایالت متحده توت فرنگی از نظر دارا بودن آنتی اکسیدان رتبه ۲۷ را دارد. بدون شک این میوه در سطح جهان شناخته شده است. یک کاسه توت فرنگی حاوی ۵۹۳۸ آنتی اکسیدان به همراه ویتامین C، ویتامین B6، و امگا ۳ می باشد. این اطلاعات میزان مفید بودن این میوه برای سلامتی را به ما نشان می دهند. به عنوان مثال از خیلی وقت پیش توت فرنگی به دلیل داشتن ماده مغذی گیاهی در تنظیم قندخون و کاهش التهابات موثر بوده است. مزایای توت فرنگی:

بهبود مشکلات التهابی روده

بهبود دردهای ناشی از آرتروز

کمک به سلامت قلب و عروق

کاهش خطر ابتلا به بیماری سینه، روده بزرگ، گردن رحم، و سرطان مری

توت و توت سیاه و میوه
 

توت سیاه

ممکن است توت سیاه همانند بلوبری و توت فرنگی محبوب نباشد، اما با این وجود همانند یک بسته کامل از مواد مغذی می باشد که در مفید بودن برای سلامتی با همتاهای خود رقابت خوبی دارد. این میوه یکی از اعضاء خانواده تمشک است و به دلیل دارا بودن منبع فراوانی از ویتامین C ویتامینK و فیبر در رژیم موادغذایی جا دارد. فواید توت سیاه:

ثابت نگه داشتن سطح قند خون

کاهش التهاب

حفظ سلامت دستگاه گوارش و بهبود دل درد

کاهش خطر ابتلا به سرطان

تعویق انداختن پیری

توت و تمشک و میوه
 

تمشک

تمشک به طور گسترده ای در سرتاسر جهان افزایش پیدا کرده است. تمشک به دلیل خواص درمانی که دارد یکی از میوه های مهم در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال تمشک برای رسیدن به وزن ایده آل بسیار مفید است. براین اساس تمشک حاوی ماده مغذی گیاهی است که می تواند سوخت و ساز بدن در سلول های چربی را افزایش دهد. گذشته از آن، مصرف منظم تمشک نیز می تواند کمک کند به:

مهار رشد تومور

کاهش خطر ابتلا به دیابت

حفظ سلامت دستگاه گوارش

فشار خون پایین

توت و زالزالک و میوه
 

زالزالک

در میان تمام میوه هایی که خاصیت درمانی دارند زالزالک مجددا شهرت پیدا کرده است. از سال های پیش در چین از زالزالک به عنوان داروی درمانی استفاده می شده است. امروزه در غرب از این میوه به خاطر لیست طولانی که از خواص درمانی و مواد مغذی دارد به عنوان یک شگفتی یاد می شود. در سال ۱۹۸۸ با توجه به تحقیقات انجام شده میزان ویتامین موجود در زالزالک ۵۰۰ برابر بیشتر از آنچه در پرتقال است یافت می شود. همچنین این میوه به طور چشمگیری سرشار از اسید آمینه، آهن، ویتامینE، ویتامین های B1، B2، B6 است. اگر می خواهید از این فواید بهره مند شوید زالزالک مصرف کنید:

افزایش میل جنسی

افزایش سطح انرژی

تعادل در سطوح فشارخون و کلسترول

بهبود در سلامت پوست

بهبود بینایی

ممکن است به دلیل بالابودن قیمت این میوه از اضافه کردن این میوه به رژیم غذاییتان منصرف شوید. اما با وجود تمام خواصی که در توت است نمی توان از این میوه استفاده نکرد.

 

منبع : کاویاب