• روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی رم: ۲ عدد
  • قارچ های کوچک خرد شده: ۶ عدد
  • آویشن تازه: ۴ شاخه
  • پونه کوهی تازه: به مقدار لازم
  • رزماری تازه: ۱ تا ۵ شاخه
  • سیر: ۲ تا ۳ حبه
  • سوسیس ایتالیایی شیرین: ۱۵۰ گرم
  • عصاره آب گوشت: ۲ قاشق چای خوری
  • برنج قهوه ای دم کرده: ۲ فنجان
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • آب: ۸ فنجان
  • کلم خرد شده (یا اسفناج)

سبزی های تازه و عصاره آب گوشت این سوپ را بسیار خوشمزه می کنند. من این سوپ را تابستان گذشته درخانه یکی از دوستانم که باغ بزرگی دارد تهیه کردم و یک وعده غذایی جدید که کمی هم تند بود تجربه کردیم.

  • مراحل تهیه سوپ گیاهی سوسیس:

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و در قابلمه می ریزیم و با روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم. گوجه فرنگی, قارچ, سیر, سوسیس و گیاهان معطر را سرخ کرده بعد از اینکه سوسیس ها سرخ شدند آب, عصاره گوشت, برنج, نمک و فلفل را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش بیاد. بعد از آن حرارت را کم میکنیم به مدت نیم ساعت بپزد سپس کلم یا اسفناج را اضافه میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه جوش بخورد. سوپ شما آمادست.

 

منبع : کاویاب